Tuesday, June 11, 2013

Extensii cu Cheratina pentru suvite colorate si un volum dublu

23-Fotos-De-Caramelo-De-Color-De-Pelo-19-300x282
Vrei sa ai suvite in mai multe nuante dar si volum mai mare ? Te gandesti ca nu ai vrea sa iti vopsesti parul ca sa nu il distrugi? Solutia este una simpla. Achizitioneaza extensii cu cheratina din par natural!

Primul pas:

Decide nuanta de extensii cu cheratina ti se potrivesc. Poti apela la echipa noastra de profesionisti care te pot indruma sa iti alegi nuanta de extensii care ti se potriveste sau poti apela chiar la hairstylist-ul tau

Citeste aici mai multe despre extensii cu cheratina, iar aici despre extensii cu microring. Alege nuanta si lungimea care ti se potriveste.

Pasul doi:

Decide de cate suvite ai nevoie. In general recomandam 100-150 de suvite, in functie de volumul pe care ti-l doresti. Dupa ce ti-ai procurat suvitele, mai ramane doar sa mergi la un salon specializat pentru aplicare. Echipa noastra te sustine si te poate indruma in alegerea salonului din orasul tau unde iti poti aplica extensii cu cheratina sau chiar alte tipuri de extensii. Trebuie doar sa ne contactezi telefonic la unul dintre numerele afisate pe site, sau sa ne trimiti un e-mail.

No comments:

Post a Comment