Friday, March 29, 2013

Cum sa iti ondulezi extensiile de par?

Dupa cum bine stiti extensiile de par sunt de doua feluri, naturale si sintetice. Va recomand sa va ondulati doar extensiile care sunt naturale, cele sintetice se pot arde in momentul in care incercati sa le ondulati sau chiar sa le indreptati cu placa.

4

Fie ca e vorba de extensii naturale de tip clip on, microring sau cheratina, acestea se pot ondula foarte usor cu un ondulator profesional dupa ce le aveti aplicate se procedeaza exact la fel ca si cu propriul par.

Toate tipurile de extensii se pot ondula si inainte de aplicare dar daca preferati sa le ondulati dupa aplicare atunci va trebui sa aveti mare grija la radacinile extensiilor, fie care vorba de microring clip on sau cheratina.

Un alt mod de a avea bucle seducatoare este sa folositi bigudiuri, doar pentru extensiile de tip clip on. Cele cu microring sau cheratina se pot incalci si deplasa de pe suvitele proprii daca folositi bigudiuri.

Bineinteles puteti opta si pentru bucle permanente pe care vi le puteti face la un salon de coafura doar in cazul extensiilor din par natural. In cazul extensiilor cu bucle permanente va trebui sa tineti cont de faptul ca solutiile care se folosesc pentru bucle permanente pot arde extensiile si nu vor mai avea un aspect atat de frumos si stralucitor ca inainte.

Eu va recomand sa folositi un ondulator profesional pentru extensiile din par natural de tip clip on, microring sau cheratina, in cateva minute in fata oglinzii puteti avea buclele seducatoare pe care vi le doriti.

No comments:

Post a Comment