Thursday, March 28, 2013

Cum sa iti aranjezi extensiile de par astfel incat sa para naturale?

Noi femeile ne dorim intotdeauna sa aratam cat mai bine, majoritatea dintre noi ne dorim un par cu un volum foarte mare, de aceea multe dintre noi apelam la extensiile de par, unele prefera extensii sintetice, altele prefera extensii din par natural.
 3
Eu va recomand cele din par natural deoarece se pot vopsi si se pot coafa mult mai usor decat cele sintetice si au un aspect natural, sunt discrete daca sunt aplicate corect , cele sintetice se incalcesc foarte usor, sunt greu de intretinut, iar despre aspect sa nu mai vorbim.

In fiecare dimineata ne petrecem mult timp in fata oglinzii incercand sa ne aranjam suvitele, dar de multe ori din cauza ca nu stim sa ne aplicam corect extensiile de tip clip on aceseta se observa la radacina parului si nu sunt discrete asa cum ne dorim. Ultimul lucru pe care il vrem este sa observe lumea din jurul nostru ca purtam extensii.

Extensiile de tip clip on sunt concepute pentru a fi discrete si pentru a oferi un volum parului nostru, de aceea este bine sa stim exact cum sa le aplicam ca sa avem rezultatul dorit.

Pentru a aplica corect extensiile aveti nevoie de o carare in partea de sus (unde se va aplica extensia care este cea mai lata), iar restu parului il puteti prinde cu o clema. Se tapeaza suvitele pe care se aplica clipsurile si se aplica putin fixative la radacina parului propriu dupa care se prind clipsurile de suvitele de par. La fel se procedeaza si pentru mesele mai inguste, facand carari, tapand suvitele de care se prind clipsurile si aplicand putin fixative la baza.

Va recomand sa va achizitionati extensii clip on care contin cleme foarte subtiri si atunci cand aplicatii clemele sa nu le fortati, modul de deschidere si inchidere este unul foarte simplu, iar daca clemele sunt din plastic se vor rupe foarte usor. Achizitionati extensii cu cleme din metal pentru o rezistenta mai buna.

No comments:

Post a Comment