Monday, February 24, 2014

Sfaturi utile in ingrijirea parului blond

extensii-blonde
Si daca tot se poarta blondul anul acesta, trebuie sa invatam sa avem grija sa nu-i lipseasca stralucirea, vitalitatea sau intensitatea culorii.

Frecventa spalarii, a vopsirii sau nuantarii sale, expunerea la factorii nocivi de mediu (soare excesiv, frig, vant) iti pot afecta firul de par.

Deja stim cu toate ca trebuie sa folosim sampon si balsam potrivit tipului de par, insa, ingrijirea parului necesita mai multa atentie.

Iata cateva metode traditionale de ingrijire a parului blond pe care le-am aflat de curand si care mi s-au parut foarte interesante.

In functie de cat de deteriorat este parul, la cate tratamente chimice a fost supus si cat de subtire este acum firul de par, puteti aplica cu succes metodele folosite de bunicile noastre, sunt sigura ca veti fi multumite.

Musetelul este una din plantele miraculoase care ajuta parului blond, intarind firul si reparand varfurile despicate. Puteti folosi ceaiul de musetel pentru clatirea parului blond.

Ceaiul de rubarba te poate ajuta in cazul in care doresti sa-ti deschizi nuanta parului. Este un puternic decolorant natural.

Otetul de mere poate face minuni in ingrijirea parului blond. Cateva linguri de otet de mere adaugate in apa de clatire ofera stralucire si luminozitate parului.

Hidrateaza corespunzator firul de par. Foloseste masca si balsam, in special pe cele care contin unt de shea, ulei de migdale, cheratina lichida.

No comments:

Post a Comment