Thursday, June 13, 2013

Extensiile de par - oare sunt pentru toti?

968940_419241871523064_1201475248_n
Mai nou toata lumea isi doreste par lung si des, voluminous, extensiile de par sunt solutia. Ele devin din ce in ce mai populare, si multi ne surprind prin modificriile obtinute prin folosirea acestor extensii. Insa chiar daca is populare nu is pentru toti.

Extensiile trebuiesc aplicate cu multa grija,dar nu uitati sa consultati prima data un hairstylist, deoarece acesta stie mai bine care sunt particularitatiile fiecarui tip de par. In plus extensiile nu se aplica atat de usor pe cum am crede, si nici nu sunt usor de intretinut. Insa daca ele sunt puse de un specialist atunci rezultatele vor fii surprinzatoare.

Extensiile reale se aplica la radacina firului de par, cat mai aproape de scalp. Sunt lipite cu un adeziv transparent special care nu are efecte toxice, si este destul de puternic sa tina extensiile la locul lor. Extensiile sunt prinse pe firele de par natural, insa pot aparea complicatii daca extensiile sunt puse far consultarea un hairstylist.

Aplicarea lor trebuie sa fie facuta cu atentie si grija,pentru ca rezultatul sa fie de durabil. Extensiile pot fii destul de scumpe si daca nu sunt fixate corespunzator, investitia nu merita efortul. Inainte de a va aplica extensiile consultati un hair stylist.

No comments:

Post a Comment