Thursday, May 16, 2013

Intrebari frecvente cu privire la extensiile din par natural

In acest articol voi incerca sa raspund la cateva dintre cele mai frecvente intrebari cu privire la extensiile din par natural.
21
Cat de lungi pot fi extensiile?

Ei bine, lungimea la majoritatea extensiilor din par natural pe piata din tara noastra variaza de la 30 cm pana la 80 cm.

Puteti sa va achizitionati extensii cu o lungime de 80 cm daca asta doriti. Dar pentru a va aplica extensii de 80 cm va trebui sa aveti o lungime media a parului. Cred ca nu doriti sa se observe de la o posta ca aveti extensii. Daca parul propriu are o lungime de 10 cm atunci nu recomand sa va aplicati extensii de 80 cm, poate ar fi mai bine sa va aplicati o perioada extensii cu o lungime de 30-40 cm, ca sa nu se observe. Dupa un timp, cand parul propriu ajunge la o lungime mai mare, puteti sa va achizitionati extensii cu o lungime din ce in ce mai mare

Pot sa imi prind parul daca am extensii?

Sigur, atata timp cat ele au fost aplicate corect, nu ar trebui sa se observe ca aveti extensii, indiferent de coafura pe care o doriti.

Doare atunci cand se aplica extensiile?

Nu doare deloc, este un proces simplu, nedureros. Daca intampinati dureri, inseamna ca persoana care vi le aplica nu este profesionista si ar fi bine sa plecati din acel loc.

Cat timp dureaza extensiile?

Extensiile de tip cheratina si microring pot dura mai mult de trei luni, dupa care le puteti refolosi. Extensiile clip on se indeparteaza in fiecare seara inainte de somn si le puteti purta zilnic daca doriti.

No comments:

Post a Comment