Friday, May 3, 2013

De ce adora celebritatile extensiile de par?

Kim Kardashian 40S Hair
Celebritati precum Kim Kardashian adora extensiile de par. De ce? Pentru ca extensiile de par le confera volumul pe care si-l doresc. Kim Kardashian a avut o perioada cand a renuntat la extensiile de par, dar apoi si-a aplicat iarasi extensii. A afirmat ca i-a fost dor de extensiile de par si de lungimea pe care o avea si inainte sa renunte la ele.

Probabil ati citit povesti horror despre celebritati care au purtat extensii si au ramas fara par sau li s-a distrus parul. Daca va decideti sa purtati extensii de par atunci trebuie sa fiti bine infromata. Care extensii vi se potrivesc? Doriti sa aveti un volum deosebit doar pentru un eveniment sau zi de zi? Dupa ce v-ati hotarat asupra acestui lucru, va recomand sa va decideti daca doriti extensii din par natural sau sintetic.

In cazul in care veti alege parul sintetic, atunci va recomand sa nu va achizitionati extensii cu microring sau cu cheratina, ci sa incercati extensiile clip on, deoarece extensiile sintetice se distrug foarte repede si dupa un anumit timp capata un aspect nu tocmai placut.

Daca v-ati decis sa purtati extensii din par natural atunci ati ales cea mai buna metoda dupa parerea mea pentru ca sunt de durata, se pot coafa foarte usor, se pot vopsi sau suvita. Stilistul dumneavoastra va poate indruma cel mai bine in alegerea tipului de extensii care vi se potriveste cel mai bine in functie de viata de zi cu zip e care o aveti.

Nu doar celebritatile pot avea un par bogat, si noi putem avea cu ajutorul extensiilor.

No comments:

Post a Comment