Thursday, April 25, 2013

Extensiile din par natural mi-au salvat viata sociala!

Cel mai mare defect al meu, daca il pot numi defect este faptul ca am avut mereu parul foarte rar. Din aceasta cauza a trebuit tot timpul sa il tund scurt, sa fac tot felul de tratamente sa mi se indeseasca. Tin minte ca odata am fost la un doctor care mi-a dat injectii in cap cu o solutie care continea exact ce contine firul de par dar sub forma lichida. Nu pot spune ca a fost dureros tratamentul, dar nici foarte placut, in plus a fost si costisitor, iar rezultatele nu au fost cele asteptate.

14

Intotdeauna mi-am dorit sa am un par cu mult volum, asa cum au vedetele, mi-am dorit sa am un par lung, sa nu mai sufar din cauza ca trebuie sa il tund mereu ca se se indeseasca (oricum nu se indesea).

Am tot auzit despre extensiile din par natural, si ma tot gandeam oare cum as arata daca mi-as aplica si eu? Peste tot unde mergeam cu prietenele mele ma simteam inferioara din cauza ca niciodata nu imi puteam aranja parul asa cum as fi vrut, pentru ca era destul de rar, iar firul de par era foarte subtire, trebuia sa folosesc o tona de fixativ ca sa imi stea cat de cat bine, si asta faceam in fiecare dimineata.

Intr-o zi m-am gandit sa imi achizitionez extensii de tip clip on, si sa incerc sa mi le aplic in asa fel incat sa nu se observe si am reusit! M-am uitat in oglinda si nu mi-a venit sa cred cat de tare ma schimbau, parca eram o alta persoana.

De atunci tin sa va spun ca sunt foarte fericita ca am incercat extensiile de par, acum am volumul pe care mi l-am dorit si bineinteles am parul lung si stralucitor, doar prietenii apropiati stiu ca port extensii, cei care nu ma cunoasteau inainte nu si-au dat seama ca nu este parul meu propriu. Recomand tuturor femeilor care sunt in situatia in care am fost si eu sa incerce sa isi aplice extensii.

No comments:

Post a Comment